Sníh s polevou lásky
Snížek padá na bílou pokrývku,
chtěla bych říct někomu:,,Medvídku."
Až hebké vločky na mé dlani přistanou,
dvě ruce se do sebe vášnivě propletou.
Na modrou oblohu budou se čtrvery oči dívat.
A pak se začnou dvoje ústa spolu líbat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)