Polštářová
Anotace: moc přemýšlet se nemá...
Srdce se scvrklo
a teď pluje
na vlnách žaludeční šťávy,
ve spáncích mysl vybuchuje,
kolem řas stéká
v pramíncích lávy.
Rychle je setřu
do polštáře
tuším, že ani kapka,
vzpomínky Tvoje nerozpáře,
když láska hraje bez scénáře
kdoví kdy padne poslední klapka...
Přečteno 397x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Kyška, saigonek, V.N.Losinský, Akrij8, Kapka, Frr, Mácha, Amonasr, jitka.svobodova, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)