Host
Anotace: Taky váš pan dokonalý není tak dokonalý jak se zprvu zdálo....?
Ldo se v té mlze skrývá?
Kdo v mých snech hostem bývá?
Je to on s pohledem chladným
Osud stává se toliko zrádným....
Když do ticha šeptá svá slovíčka
Polibek na usta,nosík,na víčka
Pak však rozplyne se v dáli..
Copak ty chvíle za to mi stály?
Když ted se slzy koulí po tvářích
Vmáčené v nebeských polštářích
Srdce volá po troše lásky
Z života zbývají jen pouhé sázky
Sázím si na lásku,na život
Mé svíce však dohasíná knot
Proto utíkám od tebe
Nechci už plakat,chci koukat před sebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)