Anotace: Když vnímám ladnou chůzi tvou a tvář, tak hrdě vztyčenou, pocit mám, že rozumím, proč půvab a nostalgii, máš zde souzenou.
Když vnímám
Ladnou chůzi tvou
A tvář
Tak hrdě vztyčenou
Pocit mám
Že rozumím
Proč půvab a nostalgii
Máš zde souzenou
Vím, že se ztrácíme
Když sníme o světě bez zábran
Jednou se k sobě vrátíme
Jako tentokrát
Žadný levný city
Žádný intriky nebo zrady
Brát všechno nebo nic
Zkusím na lásku uvěřit
Mysl možná zmatenou mám
Teď se nemýlím
Víš, já tu s tebou
Už někdy byl
Vím, že se ztrácíme
Když sníme o světě bez zábran
Jednou ty zdi zboříme
Jako mnohokrát
Neznáš levný city
Žádný intriky nebo zrady
Bereš všechno nebo nic
Věci špatný umíš zahodit
Tam v té linii věčných návratů
Kdy já nepřestal milovat
Ani knoflík na tvém kabátu
Tam v té linii věčných návratů
Kdy já v dlani mám
Tu sponu z tvého
Trench kabátu
(Hanuš Šparlinek, 4.4 – 31.5.2017, inspirováno melodií Cover me)