Slyšíš letní vítr ?
Anotace: Slyšíš letní vítr ? odpovídá ti suše vanoucí někde v kukuřicích mezi papyry listů na nichž nejso...
Slyšíš letní vítr ?
odpovídá ti suše
vanoucí někde v kukuřicích
mezi papyry listů
na nichž nejsou hieroglyfy,
ale vrásky …
Jako ty tvé,
když se tak vzdaluješ od dětství
rozpouštějíc si kadeře
Kometo černočerné noci !
A když si je češeš
praská v nich
jsou to radiové signály
tvé niterné krásy
z nichž mohu naladit hudbu
na vlnách spásy …
Je mi nádherně …
A to jsem zase chtěl
tvé srdce shodit ze skály.
Kometo černočerné noci !
Záříš tak,
že ani netuším
ve kterých tmách
si mé meteority
k spánku ustlaly .
Na tvém těle po nich zbyly
sotva zřetelné pihy lásky…
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: Laika, Pavel Vlček, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)