KROCENÍ ŠELMY DIVOKÉ
z tvých očí si utrhnu snítku bezu
ze rtů přivoním k jahodám
do skrýše tajné hbitě vlezu
pro vzácné koření
neomylně ho vyhledám
mám totiž smysly hodné netopýra
v té tmě v níž chráníš své poklady
jen tak nezbloudím
proč na mě tak udiveně zíráš?
znám v tobě víc tajných chodeb
než o kterých vůbec víš
na nastražené ostré hrany
když chci
umím položit si plyš
i svou unavenou hlavu
krocení šelmy divoké
zvlášť když jsi tím predátorem ty
mě nejspíš nikdy neomrzí
to si piš!
Praha, 1.6.2017
https://www.youtube.com/watch?v=J9GDavvgIrU
ano... děkuju za tenhle text...
moje přítelkyně má období zloby, vůči všemu a vůči všem... nerozumím tomu, nejen já, ale to není v zásadě důležité...
rozsévám kolem polštáře, aby to nebolelo, hlavně jí, ale... přemýšlím, někdy si i pobrečím, ale mám trpělivost a hodně plyše...
chybí mi...
https://www.youtube.com/watch?v=3DSj59tXQys
děkuju za oázu plyše...
04.06.2017 01:40:14 | zelená víla
...šelmy mají smysl jen nezkrocené...pod pantoflem je na ně žalostný pohled...;-)
01.06.2017 23:02:23 | bogen
Souhlasím - zkrocené by se už nedaly krotit a bylo by po zábavě... ;-))
05.06.2017 22:50:45 | Amonasr