Louka kopretin
Anotace: Ach ty kopretiny...
Louka kopretin
Vůně jarních kopretin
Zastavila tep prochladlého srdce
Oči jen tak mrkají
Bojí se ti podívat přímo až do duše
Stojím na louce kopretin jako anděl nebeský
Čekám až si mne tady najdeš
A já budu jedna z mnoha kopretin
Co jsi z louky snů zachránil
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Morgenstern II., VEDz RVAHEs
Komentáře (6)
Komentujících (4)