Anotace: Křehká každá křivka tvá - křikla na zrak, slyšim jak říká: "Jsem tvoje"...
Líbí se mi ta obratnost a hravost se slovy a ta vážnost.. :-) Nádherné!
05.06.2017 15:14:54 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Takové ..zvláštní, musela jsem číst opakovaně, ale nejsem ta "znalá"..., něčím mě zaujala, budu přemýšlet.:-)
05.06.2017 14:43:15 | Dreamy