.... Když do pekla ..... tak aspoň na pořádném koni ... !!
/ ... ale tohle husarské heslo .... jistě znáš ... ty koštére života ... :-)) /
-DUJ - .... větře do plachet .... tvé básnické bárky ...
ať přiveze ještě pěkných pár kop ... krásných a poučných příběhů ... plných života ...
27.02.2007 18:49:00 | HarryHH
Nebe a peklo...protiklad...jako láska a nenávist. Moc se mi líbí tyto verše.
20.02.2007 09:23:00 | Theara