Anotace: To nemůžu být já, Neumím žít bez napětí, Chci v extázi skrýt, Pocit promarněný, Vždyť všechno pomijí, Jsme tu na chvíli, Ale možná Ty nebo Já, Začneme světu vzdorovat, Rozespalí a bosí, I když nás nikdo dál neprosí..
V těle vnímám třes
Víří v žilách mých
To nemůžu být já
Já nebývám posedlý
Možná tentokrát
Chci tě oklamat
Že ten zvláštní třes
Je pouhý chlad i žár
Co na zem spadl
Když červnový den šel spát
Mě se to netýká
Ve mně díra je už veliká
Pro další sobectví
I tak si to vysvětlím
A cizí řeči budu lhát
Lhát, že tě nemám rád
Možná i tentokrát
To nemůžu být já
City jsou pod zámkem
Moc to nebolí
Až se to provalí
Budu tvým zajatcem
To nemůžu být já
Neumím žít bez napětí
Chci v extázi skrýt
Pocit promarněný
Vždyť všechno pomíjí
Jsme tu na chvíli
Ale možná Ty
Nebo Já
Začneme světu vzdorovat
Rozespalí a bosí
I když nás
Nikdo dál neprosí
Můžeš si být jistá
Že tu stojím
Když se nocí blýská
Rozpolcený
V každém póru kůže
Zůstávám nasycený
I když slova, co chci říct
Se mi pletou dál
To přeci nemůžu být Já
To přeci nemůžu být Já
(Hanuš Šparlinek, 10.6.2017)
jéé,to je nádherné:-)
10.06.2017 00:55:52 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA