létáš hlavou
v oblacích
křičíš ve vzduchu
s racky
miluješ čápy
sudičky ti nadělily
krásu.. (vnitřní)
život pod nohy dál háže klacky
máš jiskru v oku
maluješ obrazy
poezií
já vidím jiskru v pivu
mám rád kolegyni Ivu
víš víc než dvě sovy
jsi krásnější
než dvě Ivy
vždycky budeš
v mém srdci
slzy jsou projevem lásky
ne slabosti