V očích máš zrcadlový odraz
zlatých třpytek obraz
v zášti mysli přání
nejtajnější chýši ukryté
klíčkem k truhlici
tlukot uzdraveného srdce
prameny nečitelných řádků
rty úsměvem rozvité
v poli šelestem klasů
svoji píseň vítr šeptá
na tvářích pošimrá
víská ve vlasech
hnědovlásku tu sedmikrásku
v rozevlátých šatech
má ruka její ruku hledá
v krásném letním čase
https://www.youtube.com/watch?v=RCMXO9sBIcU
"hnědovlásku tu sedmikrásku
v rozevlátých šatech
má ruka její ruku hledá
v krásném letním čase"
To je opravdu moc hezké, Kubíno :-)
24.07.2017 18:16:11 | Helen Zaurak