Beztrnná
když
jsme ji zasadili
byla sněhově bílá
chtěl jsi
abychom vodou zalévali
ne slzami . . .
a měla být tak jiná
plná snů . . .
nebe je černé nad námi . . .
a pak na prstu
krev se objevila
a nešla smýt
a to právě bývá
konec snů
tak proč?
když přece ona měla být
t a j i n á
láska
bez trnů . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Promiňte ale to by potom růženka nespala a nedočkala by se toho pravého a já bych neměl vnoučatům co vyprávět.
15.06.2017 21:36:12 | Dědek mrak
:-( ježiši, to mě vůbec nenapadlo :-(, no, jo, tak já to teda smažu :-( :-)! Děkuju moc, Dědku mraku, hezký den :-)!
17.06.2017 10:01:18 | Fany