Pár němých chvil
To mi jenom štěstí
sklouzlo z očí
na pár chvil
pár němých chvil
To se jenom svět
tak rychle točí
dech zas volá
abych žil
To jen moje kůže
uvnitř hoří
kradmý dotyk
touží nést
To jen moje ruka
tvé se dvoří
prstů vášeň
musí snést
Přečteno 500x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Kett, jitka.svobodova, Kapka, Nikita44
Komentáře (4)
Komentujících (3)