přijímána a tebou milována
přijímána a tebou milována
je svobodou největší
již více netoužit
po lidském objetí
ale sebe samu vydávat
jako svědectví
v čem byla bych jinou
kdybych milovala
jen ty kdož vzhlédli se
v mé blízkosti
dovol mi být
mořskou vlnou
jež něžně hladí
útesy
dovol mi být
tichým vánkem
nad lesy
písní jež se ráda vydá
všem tulákům
i znaveným pocestným
přijímána a tebou milována
prosté
neskryté
tajemství
Přečteno 471x
Tipy 24
Poslední tipující: Frr, jitoush, jitka.svobodova, Akyš, Amonasr, Jort, Kett, Dreamy, piťura, Ruda Štola, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)