Vše pro lásku
Chtít umírat?
Stačí vypínat.
Slaně se rosí v temnotě,
pláče květ
Ve vlastní cizotě,
to je svět
Byla veselá tvář,
nyní chybí svatozář
Byl úsměv milý,
není v dáli očekávaný
Nitro rozpalují plameny žalu,
srdce vzplálo bez pardónu
Při vůni vlčího máku,
za slunečnic pohledu
Skutky lásky nevratné,
zakřič do temnoty rosy slané
Roztáhni křídla leť,
z vlastní cizoty teď
Chtít umírat?
Občas stačí vypínat.