Když přijde večer pod balkon
milenci tajní
ona a on
svou touhu větru šeptají
milenci věční
potají
a nad jejich hrobem requiem
tu lásku chtěl by každý z nás
být Romeo a Julie
Překrásné, velmi jemné, něžné, však plné hloubky .. moc se mi to líbí .. ;-)
20.02.2019 20:19:18 | Jean-Paul Simon
Nádherné..
20.08.2017 12:14:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA