Utíkám
Utíkám, lásko!
Srdce mi zkamení.
Nemůžu jinak.
Tohle je trápení!
…
…
Utíkám, lásko!
Přes slzy nevidím.
Odpusť mi, prosím.
Čekat už neumím!
…
…
Utíkám, lásko!
Zradit tě musím.
Bolí to moc.
Však takhle se dusím!
…
…
Utíkám, lásko!
Osudu žaluji.
Proč není nám souzeno?
Když tolik tě miluji!
Přečteno 605x
Tipy 23
Poslední tipující: Mt. Blanc, Jean-Paul Simon, grázlík, JSJ, jondys, saigonek, Eleanor, Dreamy, jitka.svobodova, Jin&Jang, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)