možná mohla bych více snít...
možná mohla bych více snít
já však myslím na tebe
na jistotu ...
nelehká cesta
držet s tebou krok
když po pás v závějích
vyhlížím světlo
mužům dala jsem vše
oč mne požádali
marného srdce vyzvánění
stín po těch co brali
jen
bez pozvání
ještě pár hlasů
zavolání
já se však neotočím
vstříc tobě kráčím
do otcova domu
co ještě dodat k tomu
možná mohla bych více snít
já myslím však na tebe
...na záchranu...
Přečteno 520x
Tipy 34
Poslední tipující: saigonek, Frr, Jort, Cappp, jitoush, Akrij8, Fany, Móny, Dreamy, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)