Znám ho, vím, že se mu daří,
balit holky na hloupý řeči.
Nasadí drsňáckej výraz,
už nedokážu se jinam dívat.
Směje se a tančí,
v očích mu jiskry jančí,
křivě se zazubí,
silným hlasem zaduní.
Kdo by čekal,
že láska tak rychle vzplane.
Ozve se touha
a člověk hned zhloupne.
Ruka ruku mine,
tělo se k druhému vine.
Netřeba sladkých řečí,
přece už nejsme děti.
Horko, pot a vášeň,
máme se fakt krásně.
A po tomhle dojetí,
Usínáme v objetí.
Pak přijde vždy to krušný ráno,
rozloučí se se slovy: "Tak čau, kámo."
A já naříkám pozdě.
Stalo se to znovu prostě.
On však vůbec netuší,
Jak mě to bolí na duši,
Když si klidně odkráčí,
Já brečím s hlavou v polštáři.
Možná se to jednou změní,
A budem pokračovat v tom objetí,
Ale možná taky ne…
A já, hloupá husa, budu doufat, že ta láska jednou pomine.