Těžko odolat
Podvečerní hra stínů
Tvých tvarů křivky
Těžko odolat touze
Necítím vinu
Bez výčitky
Lehký ostych pouze
Zda vstoupit mohu
Sny pozdržet
Dát lásku a něhu
Zkouším dech zadržet
Zaklepu tiše
Pozvedneš víčka
Snad už sen se ti zdál
Čekala jsi spíše
Tvé oči zvou dál
Stane se vše
Co stát se mělo
Dřív než noc přikryje
Tvé nahé tělo
Přečteno 472x
Tipy 18
Poslední tipující: saigonek, jondys, ta.cupka., Amonasr, Laika, piťura, Akyš, Fany, Iva Husárková, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)