Je to jako šíp
Co láskou chce žít
Avšak ne tahle dřít
Já prostě chci pryč
Jak mohu milovat tebe
Když ne ani sebe
A to říkam od srdce
Tak ja už nečekám na prince
Ten totiž svého koňe ztratil
A mě zas srdce zradil
Tak nechal jsi mě odejít
Tak miluji tě ještě mnohem vic :(