:) v kostelech bývá bezvětří
22.06.2017 08:27:25 | Ragnell
já věřím na modlitby, kdysi se Jindra o vánocích upřímně modlil, chodíl do náboženství, strašně chtěl dělat brankáře, byl hráč...a po vánocích odešel brankář, všechno se mu to splnilo, pořád na to vzpomínám...
22.06.2017 07:51:24 | Philogyny1
děti se dokáží modlit...upřímně...jedině tak vejít...naši synové hráli také fotbal...jeden z nich chtěl také chytat, ale táta z něho chtěl mít střelce...bohužel, táta byl zároveň trenérem...dnes už si nečutnou ani rekreačně...ÚSMĚV.Z.
22.06.2017 16:00:48 | zdenka