napsala jsi
oči jak dvě studánky
zamilovanost
zanechala ve schránce
dvě pozvánky
Anežky srdce
brána Minas Tirith
gondorské majáky vzplály
mezi námi stojí černá brána
pátého dne
se dívej na východ
za úsvitu pátého dne
spolu vjedeme do ráje
co člověk
to jiný názor
ty jsi můj
obzor
máš
srdce čistší
než křídla labutí
duši zářivější
koluješ krví spolu s rtutí
každou vteřinu
myslet na tebe
mě má hlava nutí
pnutí
k prasknutí
má láska k tobě
nakročeno má
k zbláznutí