Víla
Anotace: všichni jsme lovci štěstí..to mé se možná ukrývá v ní..
Brouzdám spletí stínů, hledám drobnou vílu
sic nás dělí roky, o mílové kroky
neztrácím svou víru, vidím tvojí sílu
nechci zhasnout plamen a v srdci nést si kámen…
Toužím oživit své city, ležíc na dně stoky, zahubené věky
jsem lupičem jenž krade čas, abych tě už spatřil zas
snad až mě poznáš pochopíš, obavy své utopíš..
Očarovala jsi mojí duši stinnou, neohlížím se už za žádnou jinou
možná jsem zmaten, vždyť tě skoro neznám
nebudu snad ztracen, až si to sám přiznám..
dej mi naději, buď mojí múzou a já tě ochráním před kdejakou hrůzou
jsem vším možným, nejsem však zlem..
trochu se hrozím zda můžu být s lvem..
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Eleanor, Iva Husárková, kdotoví
Komentáře (0)