Měsíce, Hvězdy, Komety
V nedohlednu mezi tmou a světy
Vzdálenější jak biliontý násobek této věty
Za stovky světelnými léty
Září jen pro mě
Měsíce, Hvězdy, Komety
Jsi to ty
...
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)