Věčná hvězda
provází tě
a takových není více
jsou jenom
létavice
ne přístav bezpečný . . .
a kdyby ty u cesty
spal jsi znavený
první by ruku ti
podala
tvá
hvězda jasná . . .
ach, kdybys tak zůstala
navždy s námi
mami . . .
Nemám dosti vhodná slova ... snad, budu to číst znova a znova
09.07.2017 01:00:58 | Dědek mrak
Dědku mraku, raději si přečtěte něco veselejšího :-)! Přeji hezký veselý den :-)! A děkuju moc :-)!
09.07.2017 08:44:22 | Fany
:-)
10.07.2017 00:41:22 | Dědek mrak