Anotace: okřídlená...
každým svým dotekem
neseš mě na křídlech
květina, co naposled hlavu zvedá
provonělá
vášní Tvou
dotýkáš se
s jistotou i tolik lehce
klaviatury mého těla
znělá
položím hlavu svou do dlaní
až k svítání nes mě
zpěvěm klavíru
doteky motýlů
dám
to duši Tvou
víc a víc
znám...
Je cítit láska a něha z každého Tvého slova...nádherná ST
11.07.2017 20:45:11 | Nikita44
Děkuji Jani ...měla zvláštní atmosféru tato má ...některé okamžiky umět udržet navždy, jiné oka mžikem vymazat ;)
15.07.2017 05:50:46 | Malá mořská víla