Anotace: ...
Jemný útok
já se vzdávám
do kůže
napiš mi
jasná zpráva
koluji
útočím
i něžně
koušu
za úsměv
co dáš mi
svůj ti pošlu
♪ ♪ ♪
;) Škoda jen, že zvykem mým není ani úsměvu stín :D
12.07.2017 21:03:36 | Morgenstern II.
:-)
12.07.2017 22:08:09 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?