Lodě mají
jména žen
i to mé
si odnes
prostě vem
pojmenuj hvězdu
třeba hned tu první
nebo si do kůže
zaláskuj můj odstín
nahotu v dlaních
do písku zvěčni
až přijde bouře
tak tiše si řekni
...Ketrin...
Veľa príbehou je v nás...Ketty půjčím si na chvíli Tvou písničku jo :*
P.S. můj syn říká Ketrin jsou všechny krásné :) ví to přesně ;)
Jo a ty černý šaty...jdem do nich ?...žiletku mám ;)
16.07.2017 16:46:49 | Malá mořská víla