Ztracená ve snu
Ztracená ve snu
Ve snu mám růže ve vlasech
Med kolem úst
Motýlci mi tančí na zádech
Kapky deště padají na myšlenky snů
Láska mnou pulsuje sem a tam
Kopretiny obrůstají holé tělo i celý lán
Miluji tě a ty mne
Tvá láska mě zabíjí
Tvoje nedůvěra
Necit
Je můj hřebík do rakve poslední
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Morgenstern II.
Komentáře (1)
Komentujících (1)