Plyšový medvídek

Plyšový medvídek

Anotace: on ví, že je to pro něj....

Medvídek plyšový je lásky důkaz,
láska u mě je vzácný úkaz.
Medvídek plyšový chce si teď hrát,
chce mi dokázat, jak mě máš rád.
Medvídek plyšový má hladkou srst,
hlavičku pohladí můj štíhlý prst.
Kolem krku mašličku medvídek má,
každou noc se díky němu o tobě zdá.
Medvídek plyšový lásku mi dal,
dokázal mi,
jak můj kluk mě miloval.
Autor petulkak, 17.02.2007
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí