Flám
Anotace: Letní flám s Múzou až do rána :)
Dnes táhnu s tebou
do noci flám
a skončíme
až hořící lampy
tiše dozpívají
své noční písně.
Dnes táhnu s tebou
flám do rána
kde ukážeš mi
co dovedou tvé smysly
když se rozhoří
jako věčné světlo.
Snad s půl láhve
starší whiskey
doputujeme ke hvězdám
a ty mi ukážeš
svůj polotajný
rituál lásky.
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Hůdy, Básník Karel
Komentáře (1)
Komentujících (1)