Šperkařská
Za šera ti kužel lampy
na pracovním stole
hladí dlouhé něžné prsty
nahoře
i dole.
Prsty, co po lásce touží
neoraná pole
ryjí, kolem srdce krouží
jak v stříbrném
dole.
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: Kett, Ruda Štola, Fany, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)