Anotace: Zn. Jen vážně, prosím
Je večer, a já jsem sám
Je večer, zas nikoho nemám
Zatím jen skříň a vzduch v tvým bytě
Ví, že svý věci jsem sbalil hbitě
I přes led srdci, a v hlase
Se pořád potím jako prase
Zase mi voláš, klidně si křič
Teď balím konzoli, a mizím pryč
Dneska mě nepřemlouvej
Na to byl dnešek moc dlouhej
Nechci si promlouvat, ani tu spát
Tohle je konec, ne další zkrat
Už je to měsíc, zase mi píšeš
Dřív bych byl rád, teď je to přítěž
"Promiň jsem v práci, písnu ti jindy"
Nějak nemám náladu na tvoje pindy
Už je to rok, "volal bych dřív"
Ohnul bych všechno, měl jsem pár piv
"Nejsem teď doma, ale jak se máš?"
Aha, tak dobrou, ať neprovoláš
Když jsem si balil, tak jsem se bál
Že záležet mi na tobě bude dál
Místo toho pohoda, vodnice a klid
Mám tě snad nejdál, kde můžu mít
Je večer, a já jsem sám
Je večer, zas nikoho nemám
Poslouchám folk? Ne.
Chci jenom holku co mě polkne
Bože, to je provokativní! Zrovna přemýšlím v depresi, jak asi můj ex vidí náš rozchod a pak si přečtu tohle. ST za konec!
24.07.2017 21:42:13 | Krysařka
Mně se to líbí, nic bych neměnil,ale jak se říká 100 lidí 100 chutí všem se nezavděčíš. Těším se na tvé další dílo :) Pro mě ST jasná volba :)
24.07.2017 11:17:55 | Poetik
Poetik: Ahoj kamaráde, děkuji! Mám radost :) nevím co je ST, asi nějaká Nobelovka předpokládám. Měj se
24.07.2017 17:02:07 | Panda v houbičkách
Budu rád za jakoukoliv kritiku. Moje číslo je 1111, tak klíďo volejte. Diki.
23.07.2017 22:18:22 | Panda v houbičkách
Já takhle začínala, s těmi říkankovými rýmy, zkus se od nich oprostit
23.07.2017 22:21:57 | Philogyny1