Pro Tebe
Bez Tebe je mě jen půl,
jsem jako zlomená hůl,
hlavu plnou Tě mám,
srdce láskou přetéká.
I když vím,
kde Tě Lásko mám,
já sama a Ty sám...
Těším se na zítřek,
po Tvém boku stát
ve Tvé náruči se hřát,
pocit štěstí opět znát,
život krásnější se zdá.
Láska je plamen žhavý,
krásně hřeje,
ošklivě může spálit.
V první možnost věřím,
Láskou k Tobě hořím.
Přečteno 658x
Tipy 11
Poslední tipující: nadejevidetsvetlo, Pavel Vlček, S1M0N, Harold Smiths, Poetik, Panda v houbičkách
Komentáře (0)