Anotace: O letní lásce
Karla a její tchoři
Jsem z Horní Dolní čávo
Mám tříbarevný Fávo,
Až prodám všechny brojlery
Koupím si německý bávo
Pojď holka na skleničku
Hledám blonďatou tyčku
Ne, pekáče nelížu
Od toho máme myčku
Jdi synku do neznáma
Říká vždycky moje máma
Vem šprcky roháč canesten
A nečuč tady s náma
V šeru balím batoh
Časáky dám za roh
Beru nejlepší sandále
A mastičku na tvaroh
Kdybych nebyl joud
Věděl bych že čoud
Nemá stoupat z kapoty
Když jde k motoru proud
Nechci vás teď svést
Ale nenechte se splést
Jsem vyučenej mechanik
V kárách se vyznám fest
Nemám nic proti stopu
Do zadku se kopu
Už mávám tu tři hodiny
Kdo zastaví toho skopu
Nabrala mě kočka jako květ
Vnoučat má jen pět
S tirákem jezdí od Husa
A prý s ní můžu jet
Že prej je dlouho sama
Tak proč tu smrdí lama
Stromek s vůní mrtvoly
Tu čuju nějaký drama
Čas na sváču!
Zachrochtá Karla a vyndá tláču
Rozmotá točeňák
A vyvětrá si káču
Už jsi měl někdy holku?
Nudle se prověsí když vyloví žmolku
Teď mám fakt dilema
Nemám chuť na majolku
Dobře Karlo dnes budu tvůj oř
Nic proti broskvičkám ale v týhle zašel úhoř
Běž si jí opláchnout
A snad u toho uhoř
Naděj se ztrácí
Karla se vrací
Alpa jí kape po trenkách
Když ztrácí prášek prací
Je po všem a já smývám sliz
Sedačka vsála hnis
Tuhle rýmku zakončím
Když z mojí lásky odháním potuchtivý hmyz