Tobě
Anotace: Občas pořád trochu moc.
V ranním vlaku do Prahy
se bezhlesně rozbrečím
pro těch pár slabik.
(Občas pořád trochu moc.)
Odvracím hlavu od dívek v kupé
(taky jim po srdci TAK někdo dupe ...?)
Třese mnou zima
(posraná klima)
Hlavu tisknu do závěsu
(proč se, sakra, ještě třesu?!)
No jo, vlastně ...
Občas pořád trochu moc
mi chybíš.
Přečteno 571x
Tipy 6
Poslední tipující: Dominik Plesr, Frr, Akyš, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)