Připoutaná
ale tak nějak
pořád sama -
- chci
obejmout Tě
do ztracena
a nechat
jen tak jít
Chci
naposled
obejmout Tě
ale už
nezůstat
a pak jen
v myšlenkách
vrátit čas
o pár let
zpátky
a tam
tě znovu
nepotkat...
ta je krásná***mám z ní zase VELKOU radost, Nikorinko a uložím si jí**
jinak vám přeju štastnou cestu k moři*
a :-)*ARIVEDECI:-)*
27.07.2017 11:26:51 | Frr