Anotace: A mlíka tvojí mámy
Přece buď na sebe hrd
Když chováš se jak znrd
Dokud budeš hodnej méďa
Budeš mít místo medu prd
Neva když má krámy
Jde o to jestli dá mi
Ne? Tak dej si sprchu
A vybav si mlíka svojí mámy
Teď přivři trochu víčka
Co na světě voní nejlíp? Přece sfouklá svíčka
Benzín, vůně po dešti
A rozpálená ička
Až budeš ukazovat drápky
Stát ve tmě s teplou Coronou a nebo platit šlapky
Měj na mysli medvěde
Že co tě drží na nohou jsou tvý růžový tlapky
líbí se mi moc ST :-))
02.08.2017 06:34:18 | Iva Husárková
Diki ifčo
02.08.2017 09:24:20 | Panda v houbičkách
jeee ftipný fakt fffff ifča o to mi ještě nikdo neřek tíky moc :-))
02.08.2017 11:18:32 | Iva Husárková