Anotace: Prchavé pocity tancující ve větru Lístky květin plujíc...
Prchavé pocity tancující ve větru
Lístky květin plující na hladině
City v náručí dívky ve svetru
Čas pohádkové romance plyne
Šeptání vánku slůvek smělých
Po špičkách štěstí přichází
Těch pár okamžiků vřelých
Kde slov se nám nenachází
Nastav tvář kapkám deště
Srdce tichým tónům snění
Kdo nepoznal lásku ještě
Nechť mu nepřinese zatmění
S láskou co nepomine touhou
V očích o jiných ani zmíňka
Nechť netrvá chviličku pouhou
Trvá déle než na poušti zrnka
Do okamžiků ty krásné city
Které nikdo nezapomíná
Do srdce budou navždy vryty
Prosím ať na mě vzpomíná
Noc střídá ráno a přišel den
Po krásném milém spánku
Se kterým skončil i sen
Ležíc vedle sebe s láskou ve džbánku
Který je plný až pookraj
A snad plný již zůstane
Srdci poroučím naši píseň hraj
Ať ten den nikdy nepřestane