Anotace: ...jak už to u těch přání a snů bývá, většina z nich se nidky nesplní, leč jak všichni víme, nadějě umírá poslední
A byl jsem celý pryč z Tvých krásných boků,
když kukačka nám kuká třicet roků,
když na louce, u rybníka a v lese,
kvákání žab se vzduchem nese.
A celý den svítilo slunce nám,
a byl jsem moc rád, že Tě mám,
a byl jsem za Tvůj úsměv rád,
že jsem snad víc než kamarád.
A mám Tě stále více rád,
a chci se s Tebou pořád smát.
Tak prosím za ruku mě vem,
ať splní se nám krásný sen,
těch třicet roků spolu žít,
těch třicet roků spolu snít,
... a možná ještě déle.
věnováno M.M.