Anotace: ... sny se plní jen málokdy a jen čas rozhodne, kteří lidé jsou si souzeni.
Dva na lavičce spolu sedí,
dvě duše roztoužené,
dvě zlatíčka co svítí
a jsou láskou omámené.
Dvě těla se k sobě vinou,
dvě těla po sobě touží,
dva páry očí vidí
jak nad nimi láska krouží.
a bude kroužit celou noc,
a po noci i celý den.
....tak duše poznaly,
že splní se jim jejich sen.
věnováno M.M.