kolem os vosí pas
poskakovala na planetce
pro štíhlou postavu
jako na velkém
nafukovacím míči
a
mužská část obyvatelstva
uvěřila v gravitaci
a
ženy v graviditu
a
třetí oko labužníka
se slzou touhy
na krajíčku
pomrkává
a tak
díky pohupování
dvou polokoulí
nevymřeme
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Li-po, Iva Husárková, Ruda Štola, Dreamy, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)