Dneska potkala jsem motýla
šedá zbarvila se do bíla
silnice se v trávě ztratila
Zavonělo náhle svěžestí
pocity se mihly do štěstí
v sady změnilo se náměstí
Milý třepotavý bělásku
přeletěl jsi kolem bez hlásku
spěchy proměnil jsi v procházku
Díky za vzpomínku na lásku...