Obejmi mě, lásko …
Páskou nám svaž ruce k sobě,
ať v době, kdy jsem já tady a Ty tam,
cítíš,
jak postrádám Tvoje krásno,
Tvoje jedinečno,
Tvoje a moje spolu.
Ať bolu, co se rodí z odloučení,
už víc nikdy není
Obejmi mě, lásko …
Ať jsme dvojhláskou v každém slově,
ať rodíme se pořád nově
S každým pohledem
S každým dotekem
S každým políbením
Ať Ty ve mně a já v Tebe se navždy vtělím
Obejmi mě, lásko …
V nekonečném nádechu
a unes mě pod střechu ze Tvých silných paží,
kde se lásce nejvíc daří,
kde nemám vrásku mezi očima,
kde vše krásné stále začíná
S Tebou
Protože mě umíš mít rád
A já si Tě nepřestávám přát …