Ráno jsme se líbali
V poledne stále rosa na květech
Večer hrobové ticho beze rtů
Když ostatní usnuli
my dva vznášeli se bez křídel
nocí co plnila se povzdechy
Ráno do dne bez rosy
vstala jsi sama bez šatů
hledáš mě a já jsem pryč
Z měsíců roky staly se
stále hledáš mě a své střevíce
při probouzení do dnů bez rosy
Lidé tak chtěli nebudem spolu
chtěl bych ale jsem pouhé nic
Jediné co mohu je si představit
Rosu co rána zdobí
Rosu co netvoří tvé stříbrné slzy
Radši ať je rudá jako krev
Já jedinný vím
že tvá krev je průhlená
stejně jako moje slzy které pro tvoji krev pláču
Až najdu odvahu
donesu ti šat i botičky
z rukou smyji rudý chlad
A lehnu si do naší trávy bez rosy
Krásná spletitost lidského smýšlení.
26.10.2017 23:57:28 | PonnyPrincess