Moje touha zas hoří
chci ji nechat plát
klopýtám k dálkám moří
i ty měl jsi rád
vody krás se nabažit
v suchu je mi těžko žít
Když před mýma očima
v modrém opojení
objeví se hladina
zas jsem mladě tančící
po zážitcích lačnící
s tebou ve spojení
Potkávám tě na břehu
v mokrých vlasech
v patách písek hřející
v lásky časech
spoléhám se na něhu
na tvé oči zářící...