Anotace: Voda je mocná, je to živel, se kterým si není radno zahrávat, stejně tak jako s láskou...
Jsem jako skála,
tak pevná a tvrdá
a ty jsi voda,
co pokoj mi nedá.
Nemůžeš za to,
tečeš mi po těle
a já už dávno,
cítím se dospěle.
Ty jsi ta zkáza,
co vrývá se pod kůži.
Když tě zas vidím,
srdce se rozbuší.
Však na skále voda
žádná už nezbyla,
zůstala po ní
jen velká trhlina.
Tvá voda má moc
roztrhnout i skálu,
až navždy tě ztratím
roztříštím se v žalu.
Jsem moc ráda, že mě nikdo nepředběhl a já jsem první, kdo tuhle krásnou báseň pochválí. A přidá zasloužený supertip.
12.08.2017 20:34:40 | danaska