Sú túžby ktorým vôbec nerozumiem
ale napriek tomu som rada že som zostala
v tvojej hlave
aj keď si myslím
že pomaly zhasíname
ja stále zostanem
na obálke v časopise
v TOP stave
vždycky když Tě čtu
slovensky
vzpomenu si
na léto 1987
na jednu lásku
z Ružomberoku...
píšeš hezky
mám to rád
:-)
14.08.2017 18:06:20 | piťura